Halloween Sminke | Makeup & FX til Halloween

Skal du til Halloween? Lave film? Eller er du bare vild med sår og drabelige effekter? Så vil du elske denne kategori med sminke, blod, tænder og andre FX effekter. Uanset om du er nybegynder eller halvproffesionel, har vi nok Halloween sminke og udstyr til, at du kan lave de mest ulækre og uhyggelige effekter og ansigter.

Vi har blod i mange former; tyktflydende, klart rødt, til ansigt og til tøj. Hudlim, kunstige ar, latex og special effekter og halvfabrikata.

Men husk, at sminke og kunstigt blod kan smitte af så vær opmærksom på dit eget tøj, omgivelserne og folk omkring dig.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Halloween Sminke| FX makeup & Special effects

Sminken og alt det seje FX makeup er næsten det bedste ved Halloween. Omkring sminkeproducenterne af almindelige makeup produkter og ansigtsmaling, er der efterhånden en hel subkultur af specialproducenter der udelukkende laver sminke til Halloween.

Således er det nu muligt for næsten alle, at lægge den vildeste Halloween makeup og er man i tvivl kan man bare gå på Youtube og se hvordan de enkelte sminketyper anvendes, eller få vist en step-by-step guide til hvordan man sminker sig for, at opnå det ønskede resultat.

Sminke til både begynder & professionelle makeup artister

Her hos Billigekostumer har vi valgt, at fokusere på to typer Halloweensminke.

Vi har både det almindelige ”Fastelavns sminke” som er vandbaseret, som er let at arbejde med og let at fjerne – det som populært kaldes ansigtsmaling. Men vi har også en komplet serie af sminke og makeup produkter fra det amerikanske mærke, Mehron som udelukkende laver sminke til professionel brug.

Traditionel ansigtsmaling er som sagt nemt, at arbejde med men har også sine begrænsninger i forhold til special produkter (sminke typer), holdbarhed og en kemisk sammensætning. Man skal være opmærksom på hvis man bruger det jævnligt eller har sart hud.

Teatersminke, som vi kalder Mehron sminken, er godt nok lidt dyrere i anskaffelse. Til gengæld er produkterne mere drøje i brug, du kan få alle former for special sminke og produkter og så skal du slet ikke bekymre dig om phthalater og parabener.

Men uanset om du sværger til den ene eller den anden form for Halloween sminke kommer her 3 gode råd som alle bør iagttage:

  1. Test altid dig selv for allergisk reaktion nogle dage før du skal ud med din Halloween sminke på
  2. Øv dig på at lægge din Halloween makeup, så du ikke tror du kan klare det 10 minutter før du skal gå
  3. Brug aldrig flydende latex på mindre børn, det kan være besværligt at få af

Tager du disse simple forholdsregler i brug, kan du til gengæld få mange timers fornøjelse med din Halloween sminke.

Halloween sminke er meget mere end ansigtsmaling

Tør du kaste dig ud i brugen af latex og andre FX sminker? Vil du opdage et helt nyt univers og kan du lokke de lidt større børn med på ideen? Så har I opdaget et kreativt univers og godt alternativ til ler og modellervoks.

Med brugen af flydende latex kan du let lave kunstige ar, drabelige sår og endda bygge hele proteser op.
Det bedste er, at I kan genbruge de hjemmelavede latex ar og kunstige sår, så det bliver let, at lægge sminken når Halloweenfesten skal holdes.

Med 3D-gel er det nemt, at lave ”smeltet hud” så hvis du skal ligne et brændoffer eller Freddy Kreuger er det lige til.

Skal der laves kosmetiske forandringer – større næse, kraftige kindben eller tilsvarende kan det være en fordel med voks.

Men husk skal I arbejde med kunstige sår, proteser m.m. så skal I også bruge hudlim (eller flydende latex) og skal der sminke eller ansigtsmaling ovenpå ”protesen” anbefaler vi, at du bruger en setting-powder som grunder.

Vil du vide mere om Halloween sminke og FX makeup?

Vi leger selv med Halloween sminke og FX hvert år op til Halloween, så vi ved hvad vi snakker om og hvad vi sælger. Er du i tvivl eller har du bare brug for et godt råd? Så kontakt os eller kom forbi butikken til en snak om Halloween sminke.

 

 

 

Halloween Sminke
Minimal Price: DKK9.00
2