Ansigtsmaling | Alle former for ansigtmaling - vandbaseret, fedtfarver eller UV

Ansigtsmaling er ikke ”bare” ansigtsmaling. Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige ansigtsmaling til den ”opgave” du skal løse. Er det bare to streger for, at lave et indianerlook, eller skal du male et dyre look, et klovnelook eller et uhyggeligt zombielook.  

Du skal også overveje om ansigtsmalingen kommer i kontakt med andre folks tøj. Skal din ansigtsmaling holde i lang tid? Vil det blive udsat for projektørlys og varme, så der udvikles sved?

Husk, at ansigtsmaling er ikke nødvendigvis bare et spørgsmål om farve eller pris.
Her hos Billigekostumer kan du finde en masse forskellige ansigts og kropsmalinger. Vi har forskellige former for ansigtsmalinger. Eksempelvis kan du finde ansigtsmalinger i tuber og paletter med både vand og fedtbaseret sminke med flere farver.

Til de fleste udklædninger er man ”nød” til, at have det sidste pift og tilføje noget maling, der vil gøre at dit look ser ekstra godt ud. Men man skal også være opmærksom på de forskellige ingredienser der findes i sminke og ansigtsmaling, derfor anbefaler vi, at du bruger det med omtanke.

Du skal altid sørge for, at ”teste” produktet, ved at prøve det lidt af på hånden, for at se hvordan din hud reagerer på det. Vi har sørget for, at du kan læse alle ingredienser på hvert produkt, så du er sikker på hvad det er du udsætter din hud for.

Vi anbefaler, at du bruger en fed creme eller en god primer til ansigtet inden du bruger sminken, så du beskytter huden.

Her henviser vi til Kemiluppen, som er en app fra Forbrugerrådet Tænk Kemi. Den hjælper dig med, at undgå de problematiske stoffer der findes i sminke og personlige plejeprodukter.

Du kan besøge Kemiluppens hjemmeside her.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2
Ansigtsmaling
Minimal Price: DKK15.00
2