Halloween dekoration - Pynt & figurer til Halloween

Skal du pynte op til Halloweenfest har vi samlet et stort udvalg af Halloweenfigurer, skeletter, afskårne lemmer og andet uhyggeligt Halloweenpynt så du kan skabe den ægte og uhyggelige Hallowenstemning. Her er hekse, spindelvæv, edderkopper og alt det andet pynt der sikre gys og gru den 31. oktober 2019.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloween pynt | Alt i dekoration til Halloweenfesten

Pynt til Halloween handler ikke kun om gys og gru med ulækre dekorationer der skræmmer livet af de fleste eller som minimum tager appetitten fra folk.

-          Selv om vi naturligvis også har et stor udvalg af uhyggelig pynt i denne kategori…

Halloween holdes efterhånden i alle typer af sociale konstellationer og sammenhænge og pynten skal selvfølgelig kunne afstemmes med behovet. Så her hos Billigekostumer har vi et bredt udvalg af pynt og dekoration med Halloweenstemning på mange niveauer.

Vi har hyggelig Halloween pynt med glade spøgelser, søde katte, ufarlige hekse og dansende skeletter der alt sammen kan bruges som Halloween dekoration i børnehaver og andre steder hvor Halloweenpynten ikke må være for morbid.

Her finder du Halloweenpynt som er egnet til hjemmebrug med Halloweenfigurer i rimelige størrelser og dekorationer som nok emmer af uhygge men sagtens kan tåle dagens lys.

Til Halloween entusiasterne og de hårdføre har vi afrevne lemmer, skrigende gespenster der reagere på lys eller lyd, kravlende zombier og andre former for Halloweendekorationer som nok skal sætte nerverne på prøve.

Endelig har vi også Halloween pynt og dekorationer til de større arrangementer; Edderkopper på mere end 2M, kæmpefigurer der kan ses på lang afstand og skeletter i menneskestørrelse. Dekorationer som skaber Halloweenstemning og pynter i selv et forsamlingshus eller et storcenter.

Alle former for Halloweenpynt & dekorationer

Kategorien med Halloweenpynt indeholder mere end 400 forskellige typer dekoration som hver især skaber den helt særlige Halloween fornemmelse.

Her er alt fra kryb og insekter til krager og gribbe. Slanger, rotter, mus og flagermus samt naturligvis masser af forskellige former for spindelvæv og edderkopper du kan dekorere med.

Du kan også ”pynte op” med skeletter i alle tænkelige former og varianter. Fra ”almindelig” menneske skeletter til hunde- katte og andre former for dyreskeletter. Gravsten, afrevne lemmer og kranier i mange typer og varianter.

Af Halloween dekorationer kan nævnes græskar med lyd, guirlander med hekse, edderkopper, spøgelser eller græskar. Stearinlys der bløder, lamper der blinker, billeder der ændre, vindues kiggere og hele vægdekorationer der forvandler en hel stue til et hjemsøgt hus.

Vi har pynt der lyser, dekorationer der bevæger sig, figurer der taler og egentlige probs der gør det hele på én gang.

Kort sagt har vi alt hvad du kan forstille dig af Halloween pynt og dekorationer – uanset om du skal dekorere et børneværelse, en stue, fællesrummet i børnehaven eller et helt storcenter.

Halloween pynt
Minimal Price: DKK15.00
3