Returret

Hvis du af den ene eller den anden grund ønsker at returnere en vare, så skal du huske at give os besked inden du sender den retur den til os. Venligst udfyld returformularen her så er du sikker på at du har overholdt alle dine forpligtelser.

Husk du har altid 14 dages fuld returret fra modtagelsesdatoen, men under alle omstændigheder er det altid vigtigt at du ved returnering gør følgende:

  1. Giv os besked på at du ønsker at benytte din returret (gøre i formen her)
  2. Send varerne retur i original emballage inklusiv eventuelle papskilte, mærkater eller lignende.
  3. Vedlæg tydelig angivelse af dit ordrenummer og information om hvordan du ønsker vi skal behandle din retursag. Uden dit oprindelige ordrenummer
    kan vi ikke umiddelbart behandle din retursag og pålægger  et administrationsgebyr på kr.: 49,- for detektivarbejde i forbindelse med hådntering af sagen.
  4. Spar penge og undgå køen på posthuset Køb din returlabel her og spar minimum 30%
  5. Sender varerne retur til følgende adresse:

Billigekostumer.dk
co/ Funny Business Int. ApS
Meterbuen 15
2740 Skovlunde

Åbningstider:

Mandag til onsdag fra 10.00 - 17.00
Torsdag og fredag fra 10.00 - 18.00
Lørdag fra 10.00 til 14.00

Så snart vi modtager dine returvarer, og aldrig tidligere, kan vi behandle dine returvarer og tilbagefører pengene til det kort som blev brugt ved den oprindelige bestilling. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage før du kan se pengene på din konto, da transaktionen både skal gennem PBS, din egen bank og somme tider kortudstederen.

Skulle der mod forventning være spørgsmål til din retursag kontakter dig på den mail adresse som blev anvendt ved det oprindelig køb.

HUSK for din egen sikkerheds skyld at gemme postkvitteringen for din returpakke, så kan der aldrig opstå uenighed om hvorvidt du har sendt pakken retur eller ej.

Alle returpakker skal afleveres/overbringes til returadressen. Pakker sendt uden omdeling afhentes ikke og pakker sendt med efterkrav afvises. Endelig skal du være opmærksom på at du selv hæfter for eventuelle omkostninger til returnering.