Professionel levering

Lager i Danmark
Vi sender dine varer direkte fra vores lager i Skovlunde til den leveringsadresse du angiver ved bestilling. Til denne opgave har vi valgt GLS. En standard forsendelse med GLS tager normalt 1 hverdag, afhængigt af hvor i landet du bor (Bornholm og bro-løse øer tager som regel 2 dage). 

Vi sender alle ordre som pakker, hvilket betyder at pakken er forsikret og at du kan følge den online via GLSTrack and Trace service online med den tracking kode som vi automatisk sender til din e-mail så snart pakken forlader vores lager. Vi sender rigtig mange pakker og GLS distribuerer og leverer mange, mange flere. Derfor kan vi garantere dig top professionel service til kun kr. 49,00 pr. levering uanset antallet af varer du har bestilt.

Levering med GLS
GLS bringer pakker ud alle hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00, til erhvervsadresser og mellem kl. 07.00 og 12.00 til GLS Pakkeshops (her henter du din pakke som privatperson).

  • Vælg du GLS erhverv leveres pakken direkte på den angivede erhvervsadresse
  • Vælger du GLS privat, kan du selv vælge den GLS Pakkeshoop som passer dig bedst, og pakken leveres her førstkommende hverdag.

Desværre kan vi IKKE garantere at alle pakker leveres fra dag til dag. Vi er nød til at tage forbehold for leveringstiden i forbindelse med sæsonudsving; Fastelavn, Sidste skoledag, Karneval i Aalborg og Halloween.

BEMÆRK: GLS er IKKE post Danmark, så vi kan IKKE levere til: Døgnbokse, Postbokse og "poste restante adresser" 

levering på 2 hverdage,
Billigekostumer har mere end 8.000 aktive varenumre og i praksis er mere end 95% af alle orde leveret indenfor maksimalt 2 hverdage, men vi er alligevel nød til at tage forbehold for vind, vejr, sæson og andre uforudsigelige hændelser. 

SKAL du bruge dine varer hurtigere end 2 hverdage anbefaler vi at du kontakter os inden ordreafgivelse, for så kan vi oplyse om hvorvidt vi kan levere de ønskede varer indenfor din aktuelle tidsramme.