Tyroler Kostumer | Tyrolertøj Til Oktoberfest

Leder du efter tyrolertøj, så er du kommet til den helt rette side. Et tyroler kostume er ikke kun aktuelt til Oktoberfesten. Et flot tyroler kostume vil helt sikkert sætte gang i enhver tyrolerfest, uanset om den forgår i München, på arbejdspladsen eller i privaten. Tyrolertøj vil også fungere som perfekt udklædning til karneval, eller til en, hvilken som helst anden udklædningsfest. Her vil du finde et kæmpe udvalg af flotte og sjove tyrolerkostumer til mænd, samt hotte, fine og frække Heidi kostumer og tyroler tøj til kvinderne. Vores udvalg er stort, så gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores flotte tyrolertøj til din næste tyrolerfest. Er du sent ude, så fortvivl ikke. Vi sender pakker med tøj ud dagligt, således du kan være sikker på en hurtig levering.

Vi ønsker jer en glædelig Oktoberfest og mange våde Tyrolerfester inden da - Skål!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Find din dragt til oktoberfest også i store størrelser. Vi har lederhosen og tyrolertøj til mænd, dirndl til kvinder og børn.
Du kan med fordel finde alt til din tyrolerfest lige her og i forskellige pris rater. Shop her hos os i Billigekostumer, og vær sikret til oktoberfesten i år. 

Tyroler Kostumer
Minimal Price: DKK39.00