Fastelavnskostume Til Voksne

Skal du bruge et flot fastelavnskostume til voksne, så finder du det her på siden. Det kan være du skal holde en fastelavn for voksne eller du skal klædes ud sammen med børnene. Uanset, hvilket fastelavnsarrangement du skal til, så finder du fastelavn udklædning til voksne hos Billigekostumer.dk. Skal du til en fastelavn for voksne, så finder du også uhyggelige og frække kostumer. Et fastelavnskostume til voksne (egnet til en fastelavnsfest for voksne) kunne være en fræk stewardesse, en uhyggelig skolepatrulje eller et smart Baywatch kostume.

Skal du med børnene til fest, så ville de elske at se dig som en sej Spiderman, en fjollet abe eller en farlig heks.
Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det fastelavnstøj til voksne, som du leder efter. Vi sørger altid for en hurtig og billig levering, således du kan nå, at få dit kostume hjem i tide.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voksen Fastelavn

Engang omhandlede fastelavn mænd og kvinder der klædte sig ud og spise et sidste måltid før fasten. 
Så udviklede det sig til børn som klædte sig ud, raslede og slog katten af tønden.
Nu er det blevet en god blanding af begge dele! 

Nu tager både børn og voksne del i traditionen, og udnytter at have en undskyldning, for at kunne klæde sig ud som sit største idol eller sin barndomsdrøm.
Det fejres både med tøndeslagning, fastelavnsboller og uddelegering af "Bedste Udklædte", og det sker på mange arbejdspladser, i boligbyggerier og til fastelavns tema fester. 

Kostumet = Dig 

Der er næsten ingen grænser for hvad du kan klæde dig ud som.
Din form for udklædning siger meget om dig som person. Eller omvendt, du vælger udklædning ud fra hvordan du er som person.

- Hvis du er udadvendt vil du højst sandsynligt vælge noget iøjnefaldende og prangende.
- Hvis du er introvert/genert vil du højst sandsynligt vælge noget let og afdæmpet.
- Hvis du føler dig sexet, så vil du også gerne klæde dig sexet på.

Det samme gør sig gældende hvis du synes du ser dig selv som værende sød, vild eller stilet.
Vores påklædning er det vi i hverdagen bruger til, at udtrykke os med. Dette ændrer sig ikke bare fordi vi fejrer fastelavn, skal til temafest eller noget helt tredje. MEN det er netop her vi har muligheden for at prøve nogle grænser af. Lege lidt med vores udseende og derved udvikle vores personlighed.

Grib chancen og klæd dig ud som pirat, djævel, pokemon, sygeplejerske, 80’er frisk, superhelt, Disney figur, Prinsesse, bananer i pyjamas, blotter Osv. Osv. Der er et kæmpe udvalg af voksen kostumer, men hvilket matcher dig? 

Fastelavnskostumer Til Voksne
Minimal Price: DKK179.00