Billige Fastelavnskostume Til Piger

Til sæsonen 2016 har vi flere fastelavnskostumer til piger end nogen sinde før - faktisk har vi samlet mere end 200 fastelavnskostumer til piger. Kostumerne dækker størrelserne fra 6 måneder til teenage, men der er naturligvis flest fastelavnskostumer til piger mellem 4 og 10 år.

Her er selvfølgelig klassikerne i form af Disney prinsesserne og ikke mindst Anna & Elsa fra Frozen. Men her er også mange anderledes og flotte fastelavnskostumer som eksempelvis vikingepigen, Gheishaen og den helt nye Star Wars figur Rey som giver pigerne lejlighed til, at komme med på eventyr, hvis ikke kostumet kun skal bruges til Fastelavn.

Alle fastelavnskostumerne kan leveres fra dag til dag, da Billigekostumer kun viser varer som er på lager.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kattedronning: 

Traditionen tro, skal der til fastelavn slåes katten af tønden. I forlængelse af dette skal der kåres både en kattekonge og kattedronning.
Der er ret bred enighed om at den som slår det sidste bræt ned, krones som kattekonge.

Men hvornår bliver man kattedronning?

Det afhænger meget af hvor man er opfostret, hvilken skik man følger. Den helt officielle måde er at den som slår bunden ud er kattedronningen. 
MEN nogen mener at kattedronningen kåres af kattekongen. Andre mener, at det enten er personen som skal slå før eller personen som kommer efter kattekongen, der er kattedronning. 
Egentlig er det vigtigste bare, at man bliver enige om reglerne, før man begynder legen. 

Hvordan vinder jeg bedste udklædning? 

Det er altid rart at vinde noget, men hvis man ikke lige stoler på ens potentiale til at blive kattedronning, kan man i hvert fald satse på at vinde bedste udklædning! 
Det er ofte en konkurrence som mange undervurdere, hvilket gør det så meget lettere for dig, at vinde. Dermed ikke sagt, at det er let i sig selv. 
Hvis man vil vinde skal man ligge både tanke og kreativitet i ens kostume. Det kan være originalitet, eller ekstra accessorie som fuldender dit kostume. 

Vi har givet vores bud på de bedste fastelavnskostumer til piger her. Vi har både billige, dyre og høj kvalitetskostumer som prinsesser, dyr, pirater, disney og listen fortsætter. 

Hvis du ikke lige fandt dit specifikke drømmekostume i blandt vores sortiment, er du altid velkommen til, at kontakte os.
Det kunne være du var heldig, at vi kunne trylle ét frem. 

Fastelavnskostumer Til Piger
Minimal Price: DKK129.00