Billige Fastelavnskostumer Til Drenge

Til dette års fastelavn har vi mere end 200 fastelavnskostumer til drenge og de kan alle leveres fra dag til dag.

Fastelavnskostumerne til drenge dækker over klassiske fastelavnskostumer som Spiderman, Batman, cowboys og soldater. Men her er også mange spændende nyheder som eksempelvis LEGO manden hr. klods de nye figurer fra Star Wars 7 og andre sjove fastelavnskostumer.

Kostumer og masker har gennem tiderne været en stor del af fejringen af overgangen fra vinter til forår, men oprindeligt, var det de voksne der klædte sig ud. Fastelavnskostumer til børn er først kommet til i nyere tid. Selve tøndeslagningen stammer oprindeligt fra gamle dødsritualer og grunden til, at katte skulle lade livet var fordi de var som månens hellige dyr og skulle ofres.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kattekongen 

Til Fastelavn skal der både rasles og slås katten af tønden. Dvs. at der igen skal findes en ny kattekonge, som for én dag stolt kan bære sin krone!  
For at blive kattekonge skal man være den, som slår det sidste bræt fra tønden ned. 

Spørgsmålet er nu hvordan man bliver kattekonge? 

Engang var man overbevist om, at det var den stærkeste der løb afsted med titlen, men sådan er det ikke længere. 
Eksperter har udtalt sig om den særlige teknik man skal gøre brug af. Man skal sørge for at slå på tøndens nederste del. Tøndens indhold gør, at tønden bliver tungere, og ved at slå til den nederste del af den, er der mindre sansynlighed for at tønden "flyver væk" i det du rammer med battet. Det vil sige, at tønden rammes med større kraft end hvis du ramte den i midten eller øverst. 

Hvad skal jeg være til fastelavn? 

Nu når du har denne hemmelige teknik i orden som næsten har sikret dig titlen som kattekonge, så må man huske at klæde sig ud! 

Dette er næsten det vigtigste ved fastelavn. Man render hele året rundt i kedeligt tøj klædt ud som en selv, men denne ene tradition giver dig muligheden for at være lige præcis hvem eller hvad du ønsker, at være aller mest! Soldat, røver, pirat, en bakke pomfritter, dit yndlingsdyr eller noget helt andet. Heldigvis er det kun fantasien som sætter grænser.

Vi har givet vores bud på de bedste fastelavnskostumer til drenge her. 

Fastelavnskostumer Til Drenge
Minimal Price: DKK119.00