Fastelavnskostumer

Til en rigtig fastelavn hører der fastelavnskostumer. Her på siden finder du fastelavnstøj til både børn og voksne, ligesom du finder fastelavn udklædning til piger og drenge. Af klassiske fastelavnskostumer kan nævnes: Superman, Spiderman, Disney prinsesser, Belle og Askepot kostumer. Her kan også nævnes: LEGO dragten Hr. Klods, Star Wars, Olaf, Elsa og Anna fra Frozen, seje Morphsuits og masser af søde dyrekostumer.

Vores udvalg af flotte fastelavnskostumer er så stort, at dine børn sikkert kan finde mindst ét fastelavnskostume, som de gerne vil have. Vi sørger for hurtig levering, således du med et af vores fastelavns kostumer sikrer dig, at dine børn bliver klar til fastelavn 2019.

Find et fastelavns kostume her eller brug søgefunktionen og søg blandt alle de andre kostumer, som ikke er en del af fastelavnskategorien. Vi glæder os til, at klæde dig og dine børn i det sjoveste, flotteste og skønneste fastelavnstøj.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvad og Hvornår er Fastelavn? 

Hvornår er det fastelavn?

Fastelavn er en bevægelig højtid som skifter dato fra år til år. Den fejres altid 7 uger før påskesøndag, som falder den første søndag efter fuldmåne efter forårsdøgn. Den ligger typisk mellem 1 februar - 7 marts. 

Her kan du se den præcise dato for Fastelavn de næste mange år: 

 

Fastelavn 2020 – Søndag d. 23. februar 2020 

Fastelavn 2021 – Søndag d. 14. februar 2021 

Fastelavn 2022 – Søndag d. 27. februar 2022 

Fastelavn 2023 – Søndag d. 19. februar 2023 

Fastelavn 2024 – Søndag d. 11. februar 2024 

Fastelavn 2025 – Søndag d.  2. marts  2025

 

Hvad er fastelavn? 

I dag handler fastelavn om, at klæde sig ud, spise boller med syltetøj og om at være den første der får slået trætønden ned. Alt sammen super festligt og hyggeligt.

Sådan har man dog ikke altid fejret traditionen. Fastelavn var oprindeligt den sidste dag der måtte spises, inden de 40 dages fasten begyndte.
Dengang var det en voksen fest hvor mænd og kvinder klædte sig ud for at lægge status og forskelsbehandling på hylden for en aften.

Det er heldigvis det som mange stadig gør brug af i dag til udklædningsfester! Her får folk en mulighed for at man en aften er helt sig selv, eller helt en anden. Til en vis grad er det nok også netop dette som gør børnene så begejstrede. Hvem vil ikke gerne være prinsesse eller soldat for en dag? 

Hos os har du i hvert fald rig mulighed for, at klæde dig ud som lige det du ønsker. Vi har fastelavnskostumer til både voksne og børn i alle aldre.

 

Fastelavnskostumer
Minimal Price: DKK22.00