Billige Fastelavnskostume Til Piger @ Fastelavnstøj

Til sæsonen 2020 har vi flere fastelavnskostumer til piger end nogen sinde før - faktisk har vi samlet mere end 220 forskellige fastelavnskostumer til piger. Kostumerne dækker størrelserne fra 6 måneder til teenage, men der er naturligvis mest fastelavnstøj til piger i alderen mellem 4 og 10 år.

Her er selvfølgelig klassikerne i form af Disney prinsesserne og nyhedder i form form af  Anna & Elsa kostumer fra Frozen. 2. Men her er også mange anderledes og flotte fastelavnskostumer som eksempelvis Vikingepigen, Gheishaen og den helt nye Gurli Gris dragt som giver pigerne mulighed for mange timers leg efterfølgende, hvis ikke kostumet kun skal bruges til Fastelavn.

Alle fastelavnskostumerne kan leveres fra dag til dag, da Billigekostumer kun viser varer online som er på lager i Skovlunde.

Husk vi har naturligvis også fastelavnskostumer og fastelavnsudklædning til både drenge, babyer og toddlere (og voksne). Men det har vi samlet i hver sin kategori så du let kan få et overblik og ikke nødvendigvis forholde dig til 500 børnekostumer på én gang. Uanset hvilken kategori du kigger i, så kan du også vælge at slå størrelses-filteret til og kun se på fastelavnskostumer i den eller de størrelser der passer dit barn.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kattedronning: 

Traditionen tro, skal der til fastelavn slåes katten af tønden. I forlængelse af dette skal der kåres både en kattekonge og kattedronning.
Der er ret bred enighed om at den som slår det sidste bræt ned, krones som kattekonge.

Men hvornår bliver man kattedronning?

Det afhænger meget af hvor man er vokset op og hvilken skik man følger. Den mest anerkendte regel siger at den som slår bunden ud af fastelavnstønden er kattedronningen. (i gamgle dage, var det den, som slog det hul i tønden hvor katten slap ud, der blev kattedronning).

MEN nogen mener at kattedronningen kåres af kattekongen. Andre mener, at det enten er personen som skal slå før, eller personen som kommer efter kattekongen, der er kattedronning. 

Egentlig er det vigtigste bare, at man bliver enige om reglerne, før man begynder legen. 

Hvordan vinder jeg bedste fastelavnsudklædning? 

Det er altid rart at vinde noget, men hvis man ikke lige stoler på ens potentiale til at blive kattedronning, kan man i hvert fald satse på at vinde bedste udklædning! 
Det er ofte en konkurrence som mange undervurdere, hvilket gør det så meget lettere for dig, at vinde. Dermed ikke sagt, at det er let i sig selv og vi kan desværre ikke give nogen garanti.
 
Hvis man vil vinde skal man ligge både tanke og kreativitet i ens fastelavnskostume. Det kan være originalitet, eller ekstra accessorie som fuldender dit kostume. Vi elsker udklædning og vi elsker kostumer, men helt ærligt; så tror vi at du har størst chance for at vinde, hvis du laver dit fastelavnstøj selv.

Dit kostume behøver ikke være 100% "hjemme-strikket" og det skal ikke være en licensieret udgave af din ynglings karakter for være et vinder kostume. Det vigtigste er at du føler dig tilpas i din udklædning og fastelavnstøjet kan sagtens tage udgangspunkt i din mosters gamle tøj, en købt hat eller noget helt tredje.

Vi har givet vores bud på de bedste færdige fastelavnskostumer til piger her. Vi har både billige, dyre og høj kvalitetskostumer som prinsesser, dyr, pirater, disney og listen fortsætter. 

Hvis du ikke lige fandt dit specifikke drømmekostume i blandt vores sortiment, er du altid velkommen til, at kontakte os - Det kunne være du var heldig, at vi kunne trylle lige det kostume frem du leder efter. 

4
Fastelavnskostumer Til Piger
Minimal Price: DKK89.00