Billige Fastelavnskostumer til Drenge @ Fastelavnstøj

Til dette års fastelavn har vi mere end 200 fastelavnskostumer til drenge og alle kostumerne kan alle leveres fra dag til dag.

Fastelavnskostumerne til drenge må naturligvis også bruges af piger, men kategorien her med fastelavnstøj til drenge dækker over klassiske fastelavnskostumer som Spiderman, Batman, cowboys og soldater. Men her er også mange spændende nyheder inklusiv de nye figurer fra Star Wars og en masse andre sjove fastelavnskostumer.

Kostumer og masker har gennem tiderne været en stor del af fejringen af overgangen fra vinter til forår, men oprindeligt, var det de voksne der klædte sig ud. Fastelavnskostumer til børn er først kommet til i nyere tid. Selve tøndeslagningen stammer oprindeligt fra gamle dødsritualer og grunden til, at katte skulle lade livet var fordi de oprindeligt blev anset som månens hellige dyr og skulle ofres.

I dag er Fastelavn en festlig begivenhed som primært henvender sig til børn. Traditionen og den kulturelle arv bliver næsten kun holdt i hævd af skoler, insitutioner og sportsforeninger. Men uaset hvor eller hvorfor du skal klædes ud til Fastelavn, så kan du finde dit næste fastelavnskostume lige her.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Fastelavnskostumer Til Drenge
Minimal Price: DKK65.00
5