Billige Fastelavnskostumer til Drenge @ Fastelavnstøj

Til dette års fastelavn har vi mere end 200 fastelavnskostumer til drenge og alle kostumerne kan alle leveres fra dag til dag.

Fastelavnskostumerne til drenge må naturligvis også bruges af piger, men kategorien her med fastelavnstøj til drenge dækker over klassiske fastelavnskostumer som Spiderman, Batman, cowboys og soldater. Men her er også mange spændende nyheder inklusiv de nye figurer fra Star Wars og en masse andre sjove fastelavnskostumer.

Kostumer og masker har gennem tiderne været en stor del af fejringen af overgangen fra vinter til forår, men oprindeligt, var det de voksne der klædte sig ud. Fastelavnskostumer til børn er først kommet til i nyere tid. Selve tøndeslagningen stammer oprindeligt fra gamle dødsritualer og grunden til, at katte skulle lade livet var fordi de oprindeligt blev anset som månens hellige dyr og skulle ofres.

I dag er Fastelavn en festlig begivenhed som primært henvender sig til børn. Traditionen og den kulturelle arv bliver næsten kun holdt i hævd af skoler, insitutioner og sportsforeninger. Men uaset hvor eller hvorfor du skal klædes ud til Fastelavn, så kan du finde dit næste fastelavnskostume lige her.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kattekongen 

Til Fastelavn skal der både rasles og slås katten af tønden. Dvs. at der igen i år skal findes en ny kattekonge, som for én dag stolt kan bære sin krone!  
For at blive kattekonge skal man være den, som slår det sidste bræt fra tønden ned. 

Hvordan bliver man kattekonge? 

Engang var man overbevist om, at det var den stærkeste der løb afsted med titlen, men de fleste over 7 år ved godt at det handler lige så meget om timing (held) og teknik som styrke at blive kattekonge

Eksperter har udtalt sig om den særlige teknik man skal gøre brug af. Man skal sørge for at slå på tøndens nederste del. Tøndens indhold gør, at tønden bliver tungere, og ved at slå til den nederste del af den, er der mindre sansynlighed for at tønden "flyver væk" i det du rammer med battet. Det vil sige, at tønden rammes med større kraft end hvis du ramte den i midten eller øverst. 

Andre mener at det handler om at slå med den yderste del af køllen og samtidig ramme på netop det ounkt hvor der er mest fart i slagt. På den måde overføres mest muligt energi og slaget får således størst effekt.

Hvad skal jeg være til fastelavn? 

Nu når du har denne hemmelige teknik i orden som næsten har sikret dig titlen som kattekonge, så må man huske at klæde sig ud! 

Om du vælger at købe fastelavnskostumet færdigt, laver kostumet selv eller låner noget af din onkels gamle tøj er ikke afgørende. Det vigtigste ved Fastelavn er ikke at bliver kattekonge eller hvad du er klædt ud som, men at du har det sjovt.

Men netop udklædning kan være en god katalysator for at have det sjovt (uanset om man er voksen eller barn). Hele året går man rundt i kedeligt tøj, klædt ud som sig selv,.

Men til Fastelavn, denne ene dag i året, har du muligheden for at være lige præcis hvem eller hvad du drømmer om, at være aller mest: Soldat, røver, pirat, en bakke pomfritter, dit yndlingsdyr eller noget helt andet. Heldigvis er det kun fantasien som sætter grænser.

Uanset hvad du vil klædes ud som, så har vi samlet en masse fastelavnskostumer til drenge her. Vi håber du finder det du leder efter og ønsker dig held og lykke med at slå katten af tønden.

Fastelavnskostumer Til Drenge
Minimal Price: DKK65.00
5