Fastelavnskostume til Voksne @ fastelavnstøj

Skal du bruge et flot fastelavnskostume til voksne, så finder du det her på siden. Det kan være du skal holde en fastelavn for voksne eller du skal klædes ud sammen med børnene. Uanset, hvilket fastelavnsarrangement du skal til, så finder du fastelavnsudklædning til voksne hos Billigekostumer.dk. Skal du til en fastelavnsfest hvor de voksne også skal klædes ud, så finder du også uhyggelige og frække kostumer her hos os. Et fastelavnskostume til voksne (egnet til en fastelavnsfest for voksne) kunne være en fræk stewardesse, en uhyggelig zoombie skolepatrulje eller et smart Baywatch kostume.

Skal du med børnenes fastelavnsfest, så ville de elske at se dig som en sej Spiderman, en fjollet abe eller en farlig heks.
Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det fastelavnstøj til voksne, som du leder efter. Vi sørger altid for en hurtig og billig levering, så du kan nå, at få dit kostume hjem i tide.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fastelavnsudklædning er også for voksne

Engang omhandlede fastelavn mænd og kvinder der klædte sig ud i fastelavnskostumer og dragter og spise et sidste måltid før fasten. Senere udviklede det sig til børn som klædte sig ud, raslede og slog katten af tønden, og i dag er det blevet en god blanding af begge dele! 

Nu om dage tager både børn og voksne del i traditionen, og alle nyder at have en undskyldning, for at kunne klæde sig ud som sit største idol, den grimmeste nabo eller sin barndoms drømme figur.

Fastelavn fejres både med tøndeslagning, fastelavnsboller og kåring af "Bedste Udklædte", og det sker på mange arbejdspladser, i boligbyggerier og til fastelavns tema fester. Størst er det dog stadig i skoler, foreninger og diverse sportklubber.

Det til trods oplever vi en stigning i efterspørgslen på voksenkostumer til fastelavn og det vidner om at stadig flere voksne klæder sig ud. Fastelavn er igen noget der fejres i de private hjem og her går de voksne ofte forrest med fantasifuld fastelavnsudklædning og masser af kreativitet i valget af fastelavnskostume.

Kostumet afslører hvem du er! 

Der er næsten ingen grænser for hvad du kan klæde dig ud som. Men dit valg valg af udklædning siger meget om dig som person. Eller omvendt, du vælger udklædning ud fra hvordan du er som person.

- Hvis du er udadvendt vil du højst sandsynligt vælge noget iøjnefaldende og prangende.
- Hvis du er introvert/genert vil du højst sandsynligt vælge noget let og afdæmpet.
- Hvis du føler dig sexet, så vil du også gerne klæde dig sexet på.

Det samme gør sig gældende hvis du opfatter dig selv som værende sød, vild eller stilfuld og især hvis din udklædning skal bruges til et arrangement hvor du ikke er fortrolig med alle de øvrige gæster.

Vores påklædning er det vi i hverdagen bruger til, at udtrykke os med. Dette ændrer sig ikke bare fordi vi skal klædes ud til fastelavn, skal til temafest eller noget helt tredje. MEN det er netop her vi har muligheden for at prøve nogle grænser af. Lege lidt med vores udseende og udfordre vores personlighed.

Grib chancen og klæd dig ud som pirat, djævel, pokemon, sygeplejerske, 80’er frisk, superhelt, Disney figur, Prinsesse, bananer i pyjamas, blotter eller noget helt andet. Vi har et kæmpe udvalg af udklædning til voksne uanset om du kalder det fastelavnskostume, fastelavnstøj eller en fastelavnsdragt - men hvilket matcher dig? 

5
Fastelavnskostumer Til Voksne
Minimal Price: DKK129.00