Fastelavnskostume Baby | Udklædning til Babyer & småbørn

Glem betalte annoncer - klik her og se de bedste & billigste fastelavnskostumer til babyer og småbørn. Mere end 100 forskellige babykostumer og masser af udklædning til de mindste. Hos Billigkostumer.dk har vi også et stort udvalg af flot, sjovt og sødt fastelavnstøj til babyer fra 6 til 24 måneder.

Et fastelavnskostume til en baby skal være behageligt at have på, ligesom det skal være nemt og sikkert at tumle rundt i. Vi har et stort udvalg af nuttet, sjovt og flot fastelavnstøj til både baby og de helt små børn.

Her på siden har vi samlet vores fastelavnskostumer til baby, således du nemmere kan vælge et kostume til din fastelavn baby. Du finder blandt andet et sødt kanin kostume, en sjov abe, en plettet dalmatiner og en fræk nisse i vores udvalg af fastelavnskostumer til babyer.

Når du har fundet det rette fastelavnskostume til din baby, så sørger vi for, at du får det leveret billigt og hurtigt. På den måde, når du og din baby, at blive helt klar til fastelavn.

Kontakt os gerne på 70 20 37 40, hvis du har spørgsmål.

Produkter

Baby Kostumer

Fastelavn er for børn i alle aldre og hos billigekostumer.dk har vi naturligvis også fastelavnskostumer til babyer. Vores mindste baby-kostumer er til børn på maks 86cm og vi har masser af kostumer og udklædning til børn fra 6 måneder og op efter.

Det vil sige, at selv de helt små kan være med til at holde fastelvnstraditionen i live, som udklædte deltagerer. Traditioner giver en helt bestemt stemning og en følelse af samhørighed. For helt små børn giver fastelavn måske ikke meget mening, men de kan mærke andres glæde og bliver med garanti grebet af den hyggelige stemning.

Vi skal pleje traditionerne og sørge for at alle kan deltager. Hos billigekostumer.dk sætter vi en ærer i at både babyer, toddlere, børn, unge og voksne kan blive klædt ud og deltage i tøndeslagning og fastelavnsbolle spisning. 

Din baby kan både klæde sig ud som disneyprinesse, forbryder, superhelt eller et af de mange forskellige nuttede dyr. 

Hvilken størrelse babykostume skal jeg vælge

Størrelsen på babykostumet skal vælges efter samme principper, som når du køber almindeligt tøj til din lille. Der er ikke forskel på fastelavnstøj til babyer og almindeligt babytøj.

Enten er du helt tryg og ved prøcis hvilken størrelse dit barn normalt bruger. så skal du bare vurdere om fastelavnskostumet skal bruges uden på en flyverdragt eller udklædningen skal være en erstatning for almindeligt tøj (indendørs brug)?

Skal fastelavnsdragten bruges uden på en flyverdragt, skal du typisk gå 2 størrelser op eller nøjes med at købe fastelavnsudklædning i form af en poncho eller tilsvarende.

Måske er du heldig og så følger dit barn standard størrelserne og så kan du bare vælge fastelavnskotumet udfra aldersgruppe. De fleste babykostumer kommer nemlig med størrelsesangivelse i henholdsvis 6 mdr., 6-12 mdr., 12 - 18 mdr. eller 18 -24 mdr.

Endelig er der kostumeproducenter der angiver størrelsen på baby- og toddler kostumer i cm. Eksempelvis 86 cm., 92, cm eller 112cm.
Centimer (cm) angivelsen er barnets maksimale længde fra bunden af foden til toppen af skulderen (ikke inkl. hals & hoved), eller den smalede længde på det sysiske kostume. Men denne angivelse tager ikke højde for om barnet er buttet eller ej, her skal du bruge din sunde fornuft, så du ikke får bestilt et babykostume som alligevel er for småt!.

1
Fastelavnskostumer Til Babyer
Minimal Price: DKK109.00