Fastelavnskostumer

Til en rigtig fastelavn hører der fastelavnskostumer. Her på siden finder du fastelavnstøj til både børn og voksne, ligesom du finder fastelavns udklædning og dragter til piger & drenge samt babyer af begge køn. 

Vores udvalg af flotte fastelavnskostumer er så stort, at dine børn sikkert kan finde mindst ét fastelavnskostume, som de gerne vil have. Vi sørger for hurtig levering, således du med et af vores fastelavnskostumer sikrer dig, at dine børn bliver klar til fastelavn som i år falder 23. februar 2020..

Find et kostumet til fastelavn her eller brug søgefunktionen og søg blandt alle de andre kostumer, som ikke er en del af fastelavnskategorien. Vi glæder os til hjælpe med, at klæde dig og dine børn i det sjoveste, flotteste og skønneste fastelavnstøj.

Husk at alle vores fastelavnskostumer og fastelavnsudklædning i øvrigt er på lager i Skovlunde, hvis det kan købes her online. Det betyder at kan fastelavnsdragterne bestilles online kan tøjet leveres fra dag til dag.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hvad og Hvornår er Fastelavn? 

Hvornår er det fastelavn?

Fastelavn er en bevægelig højtid som skifter dato fra år til år. Den fejres altid 7 uger før påskesøndag, som falder den første søndag efter fuldmåne efter forårsdøgn. Den ligger typisk mellem 1 februar - 7 marts. 

Her kan du se den præcise dato for Fastelavn de næste mange år: 

 • Fastelavn 2020 – Søndag d. 23. februar 2020 
 • Fastelavn 2021 – Søndag d. 14. februar 2021 
 • Fastelavn 2022 – Søndag d. 27. februar 2022 
 • Fastelavn 2023 – Søndag d. 19. februar 2023 
 • Fastelavn 2024 – Søndag d. 11. februar 2024 
 • Fastelavn 2025 – Søndag d.  2. marts  2025

Hvad er fastelavn? 

I dag handler fastelavn om, at klæde sig ud, spise boller med syltetøj og om at være den første der får slået trætønden ned, eller bare bunden ud af fastelavnstønden.
Vi hylder en ældgammel tradition og kårer både kattekonge & kattedronning - alt sammen super festligt og hyggeligt.

Men sådan har man ikke altid fejret traditionen. Fastelavn var oprindeligt den sidste dag der måtte spises, inden de 40 dages fasten begyndte.
Oprindeligt var Fastelavn en voksen fest hvor mænd og kvinder klædte sig ud for at lægge status og forskelsbehandling på hylden for en aften.

Det er heldigvis det som mange stadig gør brug af i dag til udklædningsfester! Her får folk muligheden for at man, for en aften er helt sig selv, eller helt en anden.

Til en vis grad er det nok også netop dette som gør børnene så begejstrede. Hvem vil ikke gerne være prinsesse eller soldat for en dag? 

Hos os har du i hvert fald rig mulighed for, at klæde dig ud som lige det du ønsker. Vi har fastelavnskostumer til både voksne og børn i alle aldre.

Hvad hvis Kattekongen fik samme status som i gamle dage?

Viste du at Kattekongen, altså den karl som slog bunden ud af tønden i gamle dage, vandt 1 års skattefrihed til gården han repræsenterede?

Tænk hvis samme præmie var på spil idag. Så kan du være sikker på at næsten alle voksne ville klæde sig ud og deltage. Måske ville "slå katten af tønden" blive Danmarks største sportsgren.

Fastelavnskostumer
Minimal Price: DKK39.00
11