udklædning og kostumer

På denne side kan du gå på opdagelse i vores kategori med julekostumer til mænd. Du kan finde alle slags julekostumer som f.eks, Julemandskostumer, Nisse kostumer, Alfe kostumer, Rudolf kostumer og endda en stegt kalkun kostume! 

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
Side:
 1. 1
 2. 2

Julen står for døren

Julen handler om at glæde andre, og det er præcis samme formål kostumer har. De findes for, at sprede smil og glæde til dem omkring en, og ikke mindst en selv. Hvilken bedre måde, at komme julen til livs end ved, at dele gaver ud til børnene som julemand, tage til julefrokost i et julejakkesæt eller lave et alfeoptog for børnene i det lokale center. Det er ikke svært at klæde sig ud til jul som mand, men det kræver sin mand at kunne klæde sig rigtigt ud!
Nedenfor har vi opsat nogle forslag på julekostumer til mænd, og hvordan man sørger for, at ens udklædning er fyldestgørende. 

 • Julemandskostumer findes i mange forskellige prisklasser og nivauer af kvalitet. De billige julemandskostumer sælges som regel uden ekstra tilbehør. Dvs. at man selv har mulighed for, at tilføje og sammensætte lige præcis de accessories/tilbehør man ønsker. Dog er dette mere tidskrævende, end de færdigmixede pakker. En del af de julemandsudklædninger vi har, består både af kostumet, julemandsskæg, støvleovertræk og nissehue. Luksus versionerne inkluderer også julemandsbriller, hvide handsker og en matchende kappe. Disse ting kombineret vil skabe en super troværdig julemand, som særligt børnene vil elske. Før du køber en julemandsdragt, så tænk gerne over hvilket behov den skal dække. 

 • Rensdyr heldragter er både søde, sjove og behagelige! Hvem ville ikke ønske de kunne tage til fest i sin pyjamas? I dette tilfælde er din pyjamas bare kamufleret som et rensdyr og det er heldigvis helt i orden, at have på til temafest, juleaften eller julefrokost.  Heldragterne er fantastiske fordi de både er nemme, billige og gennemførte.

 • Snemandsdragterne er opsigtsvækkende og livsbekræftigende. okay, måske ikke helt det sidste, men de er i hvert fald fantastiske. De vil med garanti få alle omkring dig til, at smile! De findes både som fyldige dragter og som tætsiddende snemandssæt. En snemand kan beskrives som værende hvid med sorte knapper på maven, et stribet halstørklæde, en høj sort hat og en gulerodsnæse. 

 • Havenisse tøj er en helt unik og original form for juleudklædning som findes i fire forskellige farver. Havenisser er bedårende juleudsmykning at have stående i haven eller foran hoveddøren. Netop denne genkendelighed gør kun kostumet det bedre, og faktisk er det eneste man skal tilføje en hånd lanterne, så man stråler ligesom havenissen.  

 • Oppustelig kalkun dragt med fare for krampeanfald! Kalkunen er noget man i Amerika spiser både til Jul og Thankgiving, men selvom det ikke er en populær tradition i Danmark, er den stadig super sjov. Dragten pustes op af en lille batteridreven pumpe som sidder inde i dragten.

 • Flere Opposuit Jakkesæt med Juleprint der med garanti sørger for, at du skiller dig ud fra mængden. Med julejakkesættene behøver du ikke tilføje noget som helst. De er super gennemført i sig selv og i den grad også stilede. De findes i forskellige farver med forskelligt juleprint, så det handler bare om, at vælge din personlige favorit. 

 • Alfe udklædninger i røde og grønne farver. Alfer ses ofte som julemandens hjælpere, og de kan kendes ved deres spidse øre, dinglende klokkesko og tøj i røde og grønne farver med en matchende spids alfe hat. Dette kan både købes som sæt eller seperat, hvor du selv kan sammensætte hvilke accessories/tilbehør din udklædning skal bestå af.  
2
Julekostumer til Mænd
Minimal Price: DKK99.00