udklædning og kostumer

Flotte julekostumer til alle kvinder. Her kan du finde Nissepige kostumer, Miss Santa, Alfe kostume, Engle kostume og endda et Rudolf kostume. 

Produkter

Jule kostumer til kvinder: 

Kvinder er så heldige at de både kan være smukke, sjove, nuttede, sexede og frække! Det gælder selvfølgelig også i udklædningens verden hvor kvinderne har alt rig mulighed for, at vælge et tillægsord og sætte deres personlige præg på deres udklædning. 
Jule kostumerne skal bruges til at pynte dig selv, ligeså vel som du vælger at pynte både juletræ, stue og hus i december måned. Det er en måde, at sprede ekstra julestemning på arbejdet, til julefrokosten eller til juleaften. 
Der findes mange forskellige måder sprede denne julestemning på, men vi har samlet nogle af de bedste bud, hvor du bl.a. kan klæde dig ud som nissepige, mrs. Claus, Engel, Jomfru Maria, Alf, Snemand og jakkesæt med juleprint.

Alle kan klæde sig ud som de ovenstående julekendinge, men ikke alle gør det så det er gennemført. Vi har valgt, at komme med nogle tips og tricks til hvordan du kommer til, at ligne den rene julemagi, og med garanti vil få ros af dine omgivelser.

 • Nissepige kostumer:
  Der findes typisk to måder at klæde sig ud som nissepiger på. Du kan vælge enten, at være Naughty or Nice.
 • Den søde nissepige går med knælange velour kjoler eller bukser. Hun har altid nissehue på, eller som minimum en jule hårbøjle. Hun har helt sikkert jule støvler på i imiteret læder med hvidt plys, eller som minimum et julestøvleovertræk.

  Den frække nissepige går med lårkorte kjoler med korte ærmer, og evt. et par netstrømper/knæstrømper til. Den frække nissepige sparer ikke på det ekstra udstyr, og vil derfor også gribe muligheden for, at have falske negle og øjenvipper på. Sæt prikken over i’et med en mørkerød læbestift og evt. et par røde stiletter.

 • Mrs. Claus kjoler:
  Mrs. Claus er som bekendt julemandens kone, og hun klæder sig herefter. Hun går typisk i lange røde velour kjoler med hvidplyssede detaljer. Hun vil helt klart have et par lange røde eller hvide handsker på til kostumet. 

 • Engle:
  Engle kostumerne findes i mange forskellige varianter. Der er både lange, korte, med store eller små vinger, med eller uden glitter. Til alle kostumerne bør der hertil lægges en make-up som er en engel værdi. Evt. med guld/sølv øjenskygge og en mørkerød læbestift. 
 • Jomfru Maria dragter: 
  Hvis du til årets julefest eller krybbespil skal klæde dig ud som Jomfru Maria, så skal du på med de lange klæder i afdæmpede farver. Det ses typisk i form af guldlange kjoler i hvide og blå, med en dertilhørende hovedbeklædning. Jomfru Maria er kendt fra biblen som Jesus mor, og tøjet viser præg af, at hun kendes fra en anden tid. Man kan vælge at modernisere kostumet ved at tilføje smykker, make-up, sko osv. 
 • Alf:
  Alfe kendetegnes altid ved tre karaktertræk: alfe ører, sko med klokke med rød & grøn beklædning. Til kvinder kommer dette oftes i form af en kjole hvor den ene halvdel af kjolen er rød og den anden grøn. Der findes forskellige slags alfehuer og hårbøjler, som alle kan være med til at afspejle din personlige præference. Er du til prangende gritter? Eller en sød hat med krølle i enden? 
 • Snemand:
  Når du skal klæde dig ud som julemand får du igen muligheden for, at vælge karaktertræk. Sød? Sexet? Sjov? 
  Vi har i hvert fald alle tre slags. Det de alle har tilfælles er grundtrækkende: knapper på maven, stribet halstørklæde en høj hat på hovedet og en hvid krop. Den største forskel er formen og materialet, og dette er jo igen en smags sag. Den friske type kan bestemt også lave sit eget snemands kostume ved, at sammensætte de ovenstående grundtræk. 
 • Jakkesæt med forskellige Juleprint: 
  Disse jakkesæt er skabt til den stilet kvinde som er super juleglad. Opposuits er jakkesæt i høj kvalitet, som i den grad får dig til, at skille dig ud fra mængden. Til kvinder findes de i alle julens farver: rød, grøn, blå. Hvor variationerne er designet med forskelligt juleprint. Hertil bør du vælge en julehårbøjle der matcher, og evt. et par smukke øjenvipper og et par net/nylonstrømper. 
1
Julekostumer til Kvinder
Minimal Price: DKK115.00