udklædning og kostumer

Smukke Julekostumer til piger - Både julekjoler, nissepiger, juletræer, julestjerner osv.

Produkter

Julekostumer som spreder jule magi 

Der findes mange bedårende jule kostumer til piger, og vi har et kæmpe udvalg af disse. De findes både som søde, smukke eller sjove udklædninger, der med garanti vil være et hit juleaften. Heldigvis kan kostumet bruges igen og igen i alle årets 12 måneder, fordi julen er den eneste højtid som kan sprede glæde hele året rundt. 

Julekostumerne til Piger: 
Der er mange måder hvorpå man kan tilføje julemagi til december måned. Når man tænker over det er måneden ikke i sig selv noget særligt, men det handler om den indsats vi selv ligger i den! Det er de små ting der gør en forskel såsom julepynt i hjemmet, en gave i julesokken, en nisse på hovedet og selvfølgelig et julekostume. 
Vi har givet vores forsøg hvordan DU gør en ekstra indsat for, at gøre december til fantastisk måned år efter år. 

  • Røde Julekjoler med prinsesse strut. Disse kjoler er perfekte som smuk beklædning til en juletræsfest eller d. 24 december. Der er ikke sparet på glimmer og pailletter, og det skal du bestemt heller ikke gøre når der skal vælges sko. Et par røde ballerina paillet sko ville passe super godt til, og fungerer som prikken over i'et. 

  • Nissepige kjoler i røde med hvide plys detaljer. En nissepige er kendt som en af julemandens hjælpere, der på nordpolen hjælper julemanden med, at producere gaver til hele verdens børn. Nisser er blevet et af kerne symbolerne for jul, og er derfor også en sikker vinder når der skal jules.
    Man kan også sagtens sammensætte sit eget nissepige kostume med en rød kjole og en flot nissehue. 

  • Søde engle kjoler i hvide med fjer glorier. Englen er et kendt ikon fra biblen, hvor englen besøger Josef og Jomfru Maria, og fortæller dem om Jesus. Engle hjælper altid mennesker og ses på som både smukke og magiske. 

  • Juletræs dragter med lys. Det er altid de flotte juletræer som får alt opmærksomhed og som spreder hygge i lokalet. Nu kan du også blive et af disse magiske juletræer, som vil være julens omdrejningspunkt. 
1
Piger
Minimal Price: DKK125.00