udklædning og kostumer

Søde julekostumer til drenge - Både julemænd, nisser, alfe, rensdyr osv.

Produkter

Ho Ho Ho - så er det tid til jule kostumer

Der var engang et barn der blev født i bethlehem ved navn Jesus. Han blev opfostret af Josef og Jomfru Maria, men han var ikke som alle andre børn. En engel fortalte dem at han var guds søn, hvilket gjorde at han i forbindelse med hans fødsel fik besøg og gaver af de 3 vise mænd. Han blev verdenskendt som mennesket frelser, og hvert år d. 24 december fejre alle kristne tilhængere hans fødselsdag. Selvom det er jesus fødselsdag synes Julemanden at alle skal have en gave juleaften. Han bor på nordpolen sammen med sine alfer og nisser, hvor de i fællesskab bruger hele året på at lave gaver til alle verdens børn. D. 24 december flyver julemanden og hans rensdyr ud for at give alle pakkerne til de børn der i løbet af året har fortjent det. 

Den lille julefortælling inkludere alle de klassiske julekarakterer, og dermed også alle dem du ikke går galt i byen ved at klæde dig ud som. 

Julekostumer til Dreng:

  • Alfedragter i røde og grønne. Alfer ses altid i disse to farver, og så spares der ikke på klokkerne. Du skal helst bimle og bamle mens du deler pebernødder ud i centeret, eller uddeligere gaver juleaften. 

  • Julemandskostumer i røde med hvide plys detaljer. Julemanden har et kæmpe skæg, små smalle briller, en rød dragt med en matchende nissehue og et par hvide handsker på. Man kan umuligt vide hvem der er indenunder kostumet, som også er det der kan gøre oplevelsen meget sjovere. 

  • Nisser ligner ret meget julemanden, men bare uden de ekstra accessories. De har røde dragter på, en rød nissehue og altid et stort smil på læberne. 

  • Jesus og De tre vise mænd kostumer - Både Kong Balthazar, Kong Melchior, Kong Kasper, Josef

  • Snemænd er de søde figurer man bygger udenfor i sneen, med knapper på maven, hat på hovedet og en gulerod på næsen. De smelter hvis man tager dem med indenfor, så hvis du godt kunne tænke dig en snemands juledekoration, må du selv klæde dig ud som en. 

  • Julejakkesæt til en stilet lille mand der skal være ekstra fin til julearrangementet. De findes i forskellige farver med variationer af print, og er det ultimative jule outfit. 

  • Rensdyr dragt i brunt plys, som ligner julemandens bedste ven "Rudolf". Vi har også forskellige hårbøjler med gevir hvis du vil sammensætte dit eget rensdyr komstume. 
1
Drenge
Minimal Price: DKK99.00