Uhyggelige Halloween Kostumer | Halloween 2020

Forskræk dine venner med vores uhyggelige kostumer til halloween 2020. Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe gys og gru til Halloween. Find halloween ansigtsmaling, vampyr tænder, kunstigt blod, zombie masker og meget mere. Klæd dig ud som vampyr, zombie, heks, Dracula, mumie eller nogle af vores andre skræmmende halloween kostumer til mænd og forførende flot halloween udklædning til kvinder. Find inspiration til den helt rigtige udklædning som vil få det til at risle koldt ned af ryggen på resten af halloween gæsterne.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad er Halloween?

Halloween har ikke altid eksisteret i Danmark, men har stille og roligt sneget sig ind efter de mange film vi ser hvor amerikanerne holder Halloween, og klæder sig ud. 
Lidt ligesom vi gør nu til Fastelavn. Halloween er dog anderledes da det er mere uhyggeligt! 
Her er det populært at være alle de ondskabsfulde væsner, og også mange fra forskellige gyserfilm som hitter. 
Halloween afholdes i realiteten altid i slutningen af oktober altså d. 31 oktober. Halloween ligger på 2.pladsen af populære begivenheder og der bruges en masse penge på slik til Halloween, da man går ud og 'leger' "Trick or treat", for nemlig at få noget gratis slik fra sine naboer. 

Hvorfor hedder det egentlig Halloween?

Det er der måske nogle der spekulere over, men Halloween har ikke altid heddet Halloween. Til at starte med hed det "All Hallows Day", og blev faktisk fejret
den første søndag af november og ikke i slutningen af oktober som Halloween nu bliver fejret med en masse slik og ballade. 

Til Halloween bliver de døde fejret og derfor skal man klæde sig ud som noget uhyggeligt eller dødt nu hvor Halloween nærmer sig. Det kunne eksempelvis være dæmoner, skeletter, zombier, vampyrer og meget mere. Men her er det ikke kun børn der elsker Halloween, der er det så småt ved at være meget populært hos de voksne. 


Halloween Kostumer
Minimal Price: DKK38.00
3