Tyroler tilbehør til både mænd & kvinder

Skal du bruge en flot tyrolerskjorte til dine flotte lederhosen? Eller er det måske tyroler strømper, du leder efter? I vores store sortiment finder du begge dele i flere varianter. Det betyder, at du kan finde flere størrelser, farver og designs i vores store udvalg af både skjorter og tyrolerstrømper til herre, ligesom du finder den helt rigtige tyroler bluse til kvinder. En tyroler skjorte er oftest ternet og gerne i flotte farver som blå eller lyserød. Du finder også en pæn skjorte i hvid, hvis det er dette, du leder efter. Tyroler strømper til herre er en nødvendighed til et par flotte lederhosen, som du også finder hos os. Se på vores store udvalg af skjorter, bluser og strømper her på siden, og find let de ting, der fuldender dit tyrolerkostume.

Filter

Tyroler udklædning til både mænd og kvinder: 

Tyrolerhatte, tyrolerstrømper, parykker er blandt andet nogle af de ting du kan fuldende dit kostume med. 
Tyrolerhat: Der er forskellige tyrolerhatte. Tirolerhut: Er den mest ikoniske hat i forbindelse med tyrolerkostumer. Den er normalt lavet i filt eller uld og har en bred kant hele vejen rundt. Den har typisk farven grøn, men fås også i brun og andre jordfarver. Hatten har en dekorativ hattenål eller gedehårs pensel fastjort på forsiden af hatten. Typisk har Tirolerhut en fjer der stikker ud fra siden af hatten. Bollenhut: Er en særlig type hat der stammer fra Schwarzwald i Tyskland. Den er normalt sort og dekoreret med store røde pomponer, bånd og kunstige blomster. Bollenhut er populær blandt kvinder og er en vigtig del af tyrolerkostumet i Scharzwald-området. Fedorahat: Dette er en typisk tyrolerhat men kan bæres som alternativ til en Tirolerhut. En Fedorahat haren blød og bøjelig kant og et præg i midten af hattepulden. 
Parykker: Parykker kan tilføjes som et sjovt og festligt touch til dit udseende. Flettede parykker til kvinder, en klassisk frisure der ofte forbindes med tyrolerstilen. Du kan finde parykker med fletninger, der ligner de traditionelle fletninger, der er typiske for ”Heidipigen”. Disse parykker er normalt med lange fletninger på begge sider af hoved eller med en enkelt stor fletning. Den mest populære paryk til herre er den klassiske ”mullet paryk” eller måske bedre kendt som ”Bundesliga hår”. En paryk der er med kort hår på toppen og langt hår i nakken. 
Skjorter: Tyrolerskjorterne findes både til mænd og kvinder. Tyrolerskjorten til herre: Tyrolerskjorten til herre er normalt en hvid eller ternet skjorte, der ofte har en klassisk pasform med langeærmer, men fås også med korte ærmer. Denne skjorte kan have detaljer som broderi eller andre traditionelle dekorationer på krave og manchetter. Det er almindeligt at vælge en skjorte med lange ærmer, hvor ærmerne kan rulles op og fæstnes med en strop over albuen. Tyrolerskjorten til kvinder har typisk mere feminine detaljer. Den kan være en kort top med en dyb halsudskæring og korte pufærmer eller en off shoulder top. Ærmerne kan variere i længde og stil, fra korte pufærmer til lange og elegante ærmer. Blusen er ofte i farven hvid, har bindebånd eller knapper foran og ligesom herreskjorten kan den være udsmykket med broderier, bånd og blonder. 
Andet tilbehør: Som tilbehør til lederhosen bærer mænd og drenge knælange strømper sammen med de traditionelle alpine sko og med en jakke, vest eller hat, kan man fuldende sit kostume. Som tilbehør til kvinderne, bærer man ofte de traditionelle øreringe, halskæder eller hat, til den traditionelle kjole.
Kategorier der matcher din søgning