Oktoberfest kostumer til kvinder

Søger du et Oktoberfest kostume...
Her hos Billigekostumer finder du mange stilarter og variationer af den populære dirndl- kjole, der giver dig det helt rette look til Oktoberfesten. Gå på opdagelse i vores sortiment, her finder du let Tyrolerfest tøj, der passer til dig og din smag. Tøjet til Oktoberfest er inspireret af de traditionelle kjoler og dragter fra Tyrol. Kvindernes kjoler er ofte mixed med en hvid skjorte, samt et forklæde. Det klassiske look er helt klart de rødternede tyroler kjoler, også kaldet en Dirndl. 
Filter
Fræk tyrolerkjole

Fræk tyrolerkjole

399,00 Kr.
Tyrolerkjole i et enkelt design. Selve tyrolerkjolen er klassisk sort med røde broderinger og hertil et knaldrødt forklæde med en kæde som snøre under brystet samt en hvid skjorte med en dyb hjerteudskæring | Flot Dirndl fra Festtema
Oktober Jeans, Dame

Oktoberfest kostumer

Her hos Billigekostumer vil du finde et stor udvalg af tyrolerkjoler, Heidikjoler samt den flotte dirndl kjole til kvinder. 

Dirndl; 

En dirndl er en traditionel kjole, der bruges til Tyrolerfest og Oktoberfest. En dirndl er et populært valg blandt kvinder ved disse festlige begivenheder. Kjolen består typisk af tre elementer.

Kjolen;

Kjolen er normalt en knælang kjole med vide i bunden og en tætsiddende overdel. Underdelen på kjolen har vide i bunden for at give volumen og et autentisk look. 

Blusen;

Toppen til kjolen er normalt kort og har pufærmer samt en firkantet halsudskæring. Toppen har typisk et bindebånd eller knapper foran. Blusen kan være med broderi eller blonder, det variere lidt efter smag og stil. 


 Forklæde;

Forklædet er et vigtigt element til din dirndl. Forklædet kan være ensfarvet eller mønstret og dekoreret med bånd, blonder eller broderier. Sådan binder du sløjfen på dit forklæde; 
Binder du sløjfen foran, betyder det at du er; Jomfru og uskyldig. 
Binder du sløjfen bagpå, betyder det at du er; Enke eller servitrice. 
Binder du sløjfen i din venstre side, betyder det at du er; Single og klar på ballade.
Binder du sløjfen i din højre side, betyder det at du er; Gift eller i et fast forhold.

 Tilbehør;

For at fuldende dit kostume kan man matche kjolen med traditionelle øreringe, halskæder eller en hat. Skoene vil typisk være en Mary Jane-sko eller den traditionelle sko med spænde. 

Oktoberfest strækker sig typisk over 16-18 dage, den begynder normalt sidst i september og strækker sig til begyndelsen af oktober. Festlighederne finder sted i store områder af München. I områderne vil være fyldet med store øltelte, madboder, forlystelser, karruseller og andre aktiviteter så som optrædener, parader, markeder, så der er noget for alle aldre. Hovedtemaet for Oktoberfest er øl. De største bryggerier i München servere deres specielle Oktoberfest-øl, kendt som ”Öktoberfestbier”. Ølteltene har plads til tusindvis af mennesker, der kommer for at nye øl, danse, synge og have det sjovt. Udover øl, er der også rigeligt med mad, til en Oktoberfest. Der bliver serveret traditionelle retter som, Bratwurst (pølse), Hendl (grillet kylling), Schwinshaxe (grillet svineskank), Pretzels (kringle-brød) og meget mere.
Kategorier der matcher din søgning