Børnekostumer | Fantastiske og fantasifulde børnekostumer

Alle børn elsker at klæde sig ud, både til fastelavn, i halloween kostumer eller til teater forestillinger; men også helt uden en anledning. Udklædningstøj er altid et hit hos børn. Drenge klæder sig ud og leger superhelte, pirat, cowboy og indianer eller politi og røver mens piger klæder sig ud som fin dame, ballet danser, fe eller i et prinsesse kostume. At købe et kostume til et barn er en god investering, da børn kan få mange sjove timer til at gå med at klæde sig ud som deres ynglings figurer. Med vores flotte børnekostumer og lidt fantasi kan børnene forestille hvad som helst og legen bliver pludselig meget sjovere.

Filter

Baby kanin

199,00 Kr.

Baby løve

244,00 Kr.

Bewitched Costume

195,00 Kr.

Cool Cat Costume

295,00 Kr.

Elf Costume

199,00 Kr.

Hos os finder du det største udvalg af børne kostumer som både kan bruges til fastelavn, pyjamas eller til leg i hverdagen. 
Vores børne kostumer er både billige og varieret, og der findes med garanti et kostume til en hver pige og dreng med et udklædningsønske. 

Hvis du er i tvivl om størrelsen, så kom at besøg os i skandinaviens største fysiske udklædningsbutik på hele 500 kvm med lokation i stor københavn. Her kan du både se og røre ved alle kostumerne, og du har endda mulighed for at prøve dem på. Vores glade butikspersonale er altid klar på at hjælpe.

Som en del af Funny business International har vi også vores søstersite Festtema hvor der ikke bare er kostumer og udklædning, men også et kæmpe udvalg af pynt og dekoration. Besøg eventuelt festtema og se et endnu større udvalg af fastelavnskostumer og tilbehør til denne populære højtid.

Kategorier der matcher din søgning