Tyrolerbukser | Tyrolerbukser Til Både Kvinder & Mænd

I denne kategori har vi samlet alle vores fantastiske tyrolerbukser. Det du finder her, er tyrolerbukser i stof, i imiteret læder og i ægte læder. Her finder du tyroler bukser til mænd i både korte og lange udgaver. Ligesom du selvfølgelig også finder tyrolerbukser til kvinder. Vi har mere end 10 forskellige bukser til mænd og kvinder, ligesom vi har komplette tyrolersæt, hvor der indgår tyroler bukser. Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du med sikkerhed finder netop de lederhosen, som passer til dig. Uanset om du skal til Oktoberfest i München for 4. gang og ønsker nogle ægte lederhosen, eller du skal til en lille ølfest i dartklubben, så har vi tyrolerbukser, der matcher behovet. 

Filter

Tyrolerbukser 

Tyrolerbukser er en type traditionelle bukser, der stammer fra de alpine regioner i Østrig, Sydtyskland og Tyrol. De er en vigtig del af den traditionelle alpine beklædning og har fået international anerkendelse takket været de populære begivenheder som Oktoberfesten. 
Tyrolerbukser er oftest lavet i en brun farve, men der findes også variationer i andre farver, såsom grøn, sort og grå.
Tyrolerbukser er korte bukser, der normalt går til knæet. Bukserne er løstsiddende og har kendetegnet med de justerbare skulderstropper, forstærket forparti og knapper ved linningen. De er ofte dekoreret med traditionelle broderier og designs langs sømme og lommer. Nogle har også metalbeslag, hornknapper, snøringer og andre traditionelle detaljer der tilføjer et ekstra autentisk look. Som tilbehør bæres enten en hvid eller ternet skjorte, en vest, knæstrømpe og en tyrolerhat. 
Tyrolerbukser er et populært valg til alpine festligheder, temafester og andre begivenheder, der hylder den tyske eller østrigske kultur. De udstråler en traditionel rustik charme og er blevet et ikonisk symbol på alperne og Tyrol-regionen. 
Oktoberfest strækker sig typisk over 16-18 dage, den begynder normalt sidst i september og strækker sig til begyndelsen af oktober. Festlighederne finder sted i store områder af München. I områderne vil være fyldet med store øltelte, madboder, forlystelser, karruseller og andre aktiviteter så som optrædener, parader, markeder, så der er noget for alle aldre.
Oktoberfestkostumet til mænd består af lederhosen med seler, skjorte og tyrolerhat og dirndl til kvinder. Gå på opdagelse i vores sortiment, og du vil let finde Bierfest tøj, der passer til dig og din smag. Tøjet til oktoberfest er inspireret af de traditionelle dragter fra Tyrol. Mændene gik klædt i lederhosen, som ofte var kort og havde både smæk og seler. 
Hovedtemaet for Oktoberfest er øl. De største bryggerier i München servere deres specielle Oktoberfest-øl, kendt som ”Öktoberfestbier”. Ølteltene har plads til tusindvis af mennesker, der kommer for at nye øl, danse, synge og have det sjovt.
 Lederhosen kan spores helt tilbage til det 18. århundrede i de tyske områder, specielt i Aplerne og Bayern-området.
Lederhosen var oprindeligt arbejdstøj som blev brugt af bønder og jægere i landdistrikterne i Alperne. På grund af deres robusthed og slidstyrke var lederhosen ideelle til udendørsarbejde. De var lavet af tykt læder for at kunne modstå vejrets påvirkninger og andre belastninger. De var praktiske og komfortable, de tillod bevægelsesfrihed under arbejde og jagt. Senere blev det en del af den Bayerske kultur og identitet. I dag bruges lederhosen ofte ved festlige lejligheder som Oktoberfest, bryllupper, festivaler og andre traditionelle begivenheder. Lederhosen er et symbol på tysk kultur og håndværk, de er også blevet en populær souvenir.
Kategorier der matcher din søgning