Flower power tøj til ægte blomster børn og andre 60’er kostumer  

Det er altid sjovt, at klæde sig ud som en 60’er hippie i ægte flower power kostume. Vi har et stort udvalg i hippie kostumer og flower power tøj og selvfølgelig alt det tilbehør du skal bruge til dit 60’er kostume, som f.eks. hippie parykker, pandebånd og smarte solbriller, eller en halskæde med peace tegn til den fredselskende hippie eller måske en blomster krans til 60’ernes rigtige blomster børn. Vi har et stort udvalg af kostumer og tilbehør, så du har mulighed for, at sammensætte dit helt eget unikke hippie kostume, så du er sikker på ikke, at ligne nogen anden til 60’er temafesten.
Filter

1960'erne 1960'erne var en tid med store samfundsmæssige og kulturelle ændringer. 

En af de mest synlige grupper, der dukkede op i løbet af denne tid, var hippierne. Hippierne var en subkultur, der opstod i USA og Europa i midten af 1960'erne, og de var kendt for deres afvisning af traditionelle normer og værdier.  Deres livsstil var præget af fred, kærlighed, frihed og nysgerrighed. Hippierne blev ofte set som uortodokse og kontroversielle, men deres ideer og idealer påvirkede mange mennesker i samfundet. 
Deres afvisning af materialisme og konsumisme førte til en øget interesse for natur, økologi og bæredygtighed. Deres ønske om at leve i harmoni med sig selv og naturen førte også til en øget interesse for spirituelle praksisser som yoga og meditation.  Hippierne var kendt for deres musik, mode og kunst.  Deres musikalske præferencer var ofte præget af rock- og folk genrer (den euro-afrikanske folkemusik), mens deres mode var præget af farverige, flowerede tøj og lange hår.  
Deres kunst var ofte inspireret af naturen og spirituelle temaer. I 1960'erne var hippiekulturen stærkt repræsenteret i byer som San Francisco, London og København. Her var der flere alternative bofællesskaber, musikfestivaler og andre begivenheder, der tiltrak mange unge mennesker, der søgte at leve et mere frit og alternative liv.  En af disse fællesskaber er Thy-lejren oprettet i 1968 som stadig eksisterer den dag i dag. Thy-lejren kan bedst beskrives som et stort kollektiv hvor alle beslutninger tages i konsensus.  
Det er vigtigt at nævne at ordet hippie kommer fra ordet hipster og oprindeligt betød det en person der var "opdateret" og vidste alt om de nye trends og musik. Men i 60'erne fik det en helt anden betydning.
Kategorier der matcher din søgning